Puheet ja valmennukset

 

Sparraan, pidän puheita ja valmennuksia muutoksen johtamisesta, ketteryydestä, itseohjautuvuudesta ja strategisesta johtamisesta. Olen All-in-one-paketti eli sekoitus käytännön tekijää, valmentajaa ja tutkijaa.

 
 
jamstartup_bwo lowres.png

Alustus 1-2 h

Työpajan alutus
Johtoryhmän keskustelu
Strategiapäivän alustus

Ajatusten herättelyä ja uusien näkökumien tuomista esimerkiksi ennen työpajaa, hallituksen tai johtoryhmän kokousta. Alustus voi olla tunnin esitelmä tai parin tunnin vuorovaikutteinen keskustelu.

jamstage_bwo.png

Keynote puhe

Iltatilaisuus
Seminaarit ja konferenssit
Messut

Jokaiseen tilaisuuteen teen räätälöidyn esityksen ja valitsen painopisteet sekä caset yleisön mukaan. Puhe voi olla herättävä, hauska, tieteellinen faktapläjäys tai näiden yhdistelmä.

jumagraffiti_bwo lowres.png

1/2 tai 1 pv valmennus

Johtoryhmä
Yksikkö
Tiimi

Puolen päivän tai päivän valmennus, jossa syvennytään ketterään strategiaan, muutoksen johtamiseen, itseohjautuvuuteen, sosiaaliseen päätöksentekoon, kommunikaatioon ja johtamisen palveluihin.

jamgraffiti_huppari_bwo lowres.png

1:1 sparraus

Muutosjohtaja
Johtoryhmä
Toimitusjohtaja

Sparraus toteutetaan esimerkiksi kerran kuukaudessa noin 2-3 tuntia kerrallaan puolen vuoden tai vuoden ajan. Tapaamisissa hahmotellaan strategian, johtamisen, muutoksen ja organisoinnin teemoja, jotka ovat juuri silloin ajankohtaisia. Toimin palloseinänä ja roolini on avartaa näkemyksiä ja kuvata vaihtoehtoisia kehityspolkuja.